nanhai-1
nanhai-2
nanhai-3

Tingali Tingali Deui

Panda
Olahraga Luar Tingali Tingali
Tambih deui

Olahraga outdoor Jinhua panda, didirikeun taun 2015, sareng tim anu propésional salaku khusus salah sahiji pabrik panggedéna pikeun ngarancang sareng ngawangun rupa-rupa papan tiup, nangtung papan dayung, papan luncur, papan balap, papan nyalametkeun surfing, papan pancing, papan yoga, murangkalih papan, papan layang, papan luncur, kayak, jst.

  • Excellent QualityExcellent Quality

    Kualitas Anu Saé

    Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.

  • TechnologyTechnology

    Téknologi

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

  • AdvantagesAdvantages

    Kauntungannana

    Produk kami gaduh kualitas sareng kiridit anu saé kanggo ngantep kami tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Tingali Tingali Deui

Énggal
Kadatangan Tingali Tingali
Tambih deui

Kami keukeuh kana prinsip "Kualitas Mimiti, Palayanan Kahiji, Amanah Mimiti" salaku filsafat bisnis urang.

  • Wood Paper Sup

    Kayu Kertas Sup

    Parameter produk CANTIK PAPER KAYU KLASIK CANTIK kalayan rel hideung ngajantenkeun papan ieu sapotong karya seni kanggo pamér ka sadayana réréncangan sareng kulawarga. Éta ngagaduhan 1 lapisan kertas kai di jero papan, sareng kertas kai ieu ngagaduhan seueur tékstur anu béda, anjeun tiasa milih anu pangsaéna. Ngalindungan nami: Kertas kai SUP Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kai + 1 lapisan kertas kai + 3 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di luhur + 2 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di handapeun + gloss tinggi ...

  • feather printing cloth SUP

    nyetak bulu lawon SUP

    Parameter Produk Nangtoskeun nami: Nyetak lawon SUP Bahan: inti EPS busa (26KG / CBM) + stringer kai + 1 lapisan lawon percetakan + 3 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di luhur + 2 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di handap + finish epoxy gloss tinggi. Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0. Desain: ngarobih 1 raray epoxy fiberglass di luhur + 1 lawon percetakan raray di handapeun; ngaresepkeun 1 wajah veneer awi di luhur + 1 lawon percetakan raray di handapeun; Logo: customiz ...

  • Epoxy Fiberglass Sup

    Epoxy Fiberglass Sup

    Parameter produk Ngajagi nami: Epoxy fiberglass SUP Material: EPS foam core (26KG / CBM) + stringer kai + 3 lapisan résin Epoxy w / 6OZ fiberglass lawon di luhur + 2 lapisan résin Epoxy w / 6OZ fiberglass lawon dina handapeun + gloss tinggi epoxy bérés. Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0. Desain: ngarobih dua raray epoxy fiberglass di luhur sareng handap. Logo: layar sutra khusus LOGO. Bébas aksésori gratis: palastik tengah 9ft fin tengah tengah + 2 sirip sisi plastik leutik dina Future / 9ft p ...

  • Carbon Fiber Sup

    Serat Karbon Sup

  • Bamboo Veneer Sup

    Awi Veneer Sup

    Parameter produk Nangtoskeun nami: Awi veneer SUP Bahan: inti EPS busa (26KG / CBM) + stringer kai + 1 lapisan 0.5mm veneer awi + 3 lapisan résin Epoxy w / 6OZ fiberglass lawon di luhur + 2 lapisan résin Epoxy w / 6OZ kaén fiberglass di handap + finish epoxy gloss tinggi. Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0. Rarancang: ngarobih hiji raray awi + hiji rupa gentian kaca epoxy / dua raray awi veneer di luhur sareng handapeun. Logo: layar sutra khusus LOGO. Bébas aksésori gratis: 9ft ...

Tingali Tingali Deui

Unggulan
Produk Tingali Tingali
Tambih deui

Produk utama nyaéta papan karet, papan dayung, papan seluncur, papan balap, papan penyelamat selancar, papan pancing, papan yoga, papan budak, papan layang, papan luncur, kayak, sareng sadaya jinis aksésoris.