• pagebanner (2)

Tentang Kami

logo1

Olahraga outdoor Panda

Wilujeng sumping di olahraga outdoor Panda kami.

Kami pabrik anu kuat sareng propésional di Cina, dina tim anu saé, pamimpin penting pisan.

1) Kami parantos nyewa manajer ngahasilkeun anu paling propésional di Cina pikeun ngendalikeun kualitas sareng waktos pangiriman. Manajer pabrik kami parantos damel di industri manufaktur papan salami langkung ti tilu puluh taun, sareng langkung ti 20 padamel damel pangalaman pagawéan dina sapuluh taun.

2) Tim Grafika Kami anu diwangun ku AI Desainer Grafis sareng spesialis karajinan dina jasa anjeun pikeun mastikeun yén konsép grapik anjeun jelas diréproduksi sesuai cita rasa anjeun. Kami ogé nawiskeun jasa konsultasi desain gratis pikeun ngabantosan anjeun nunjukkeun konsép anu anjeun tiasa pikandung, sadayana desain gratis muatan.

3) Tim penjualan kami ngora pisan sareng energetik, kami bakal nuturkeun detail tina unggal order, waktos pangiriman, kontrol kualitas sareng layanan purna jual.

Carita Urang

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Olahraga outdoor Jinhua panda, didirikeun taun 2015, kalayan tim anu propésional salaku khusus salah sahiji pabrik panggedéna pikeun ngarancang sareng ngawangun rupa-rupa papan tiup, nangtung papan dayung, papan luncur, papan balap, papan penyelamat selancar. papan pancing, papan yoga, papan barudak, papan layang, papan luncur, kayak, jst.

Sadaya papan kami dibentuk ku mesin CNC, ngabentukna bakal tepat, akurat, sareng konsistén, sareng padamel pangalaman tinggi urang bakalan ati-ati dina unggal papan, bari merhatoskeun kualitas produk.

Kami ogé ngahasilkeun sababaraha aksésoris, sapertos ngawelah, kantong dewan, kantong ngawelah, tali, jaket hirup, korsi EVA, kantong tahan cai, sareng sajabana.

117155474
aboutimh

Jasa Urang

Naon anu tiasa kami nawiskeun ka anjeun

Kami dina surfing Top masihan anjeun jaminan yén sadaya kabutuhan anjeun, spésifikasi bakal patepung sareng épisiensi anu paling, harga anu pangsaéna sareng kualitas anu dijamin.

Kami taat kana prinsip kami kualitas dijamin, pamor sareng pangiriman tepat waktu.

Kami yakin pisan yén kamekaran asalna tina ngadangukeun kabutuhan konsumén jadi kami parantos ngadegkeun seueur saluran kontak sareng kami ngajak anjeun nawiskeun usulan anu tiasa ningkatkeun produk masa depan urang, Kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan utami.