pagebanner (2)

Awi Veneer Sup

Didesain éndah KLASIK BAMBOO PADDLE BOARD kalayan rél hideung ngajantenkeun papan ieu sapotong karya seni kanggo pamér ka sadayana réréncangan sareng kulawarga. Bawa papan ieu dina minivan, treuk, atanapi dina rak hateup anjeun sareng angkat ka cai, terasrasakeun sareng kulawarga, babaturan dina waktos anu bagja.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Jaga nami: Awi veneer SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kai + 1 lapisan 0.5mm veneer awi + 3 lapisan résin Epoxy w / 6OZ fiberglass lawon di luhur + 2 lapisan résin Epoxy w / 6OZ fiberglass lawon handapeun + epoxy gloss tinggi bérés.
product details (1)
Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0.
Rarancang: ngarobih hiji raray awi + hiji rupa gentian kaca epoxy / dua raray awi veneer di luhur sareng handapeun.
Logo: layar sutra khusus LOGO.
Bébas aksésori gratis: 9ft palastik tunggal tengah fin + 2 sisi palastik leutik FCS fin / 9ft palastik tunggal tengah tengah + 2 sisi leutik plastik Future fin
Desain gratis: urang tiasa nyayogikeun desain gratis, atanapi anjeun tiasa ngirim kami desain file AI / file file AI pikeun ngahasilkeun.
Rincian bungkus: warp gelembung + karton (Irung, Tail sareng tulangan rel) + kotak karton
Karton: 1 sapotong tiasa nempatkeun 1 kotak karton.
MOQ: 30 PCS
Waktos kalungguhan: pikeun sampel ngeunaan 15 poé, séjén gumantung kana kuantitas.
Pamayaran: TT
Cara pengiriman: Laut atanapi hawa

Kauntungannana kalapa

1) Hideung nyaéta warna saderhana sareng klasik dina sadaya desain papan, warna ieu tiasa cocog sareng seueur desain anu tiis. Anjeun tiasa ngalakukeun pad hideung, rél hideung, bungee hideung logo hideung, papan na kerén pisan, sareng jual mode sapanjang taun.

2) Upami anjeun pikir dewan anjeun sakedik khusus, anjeun tiasa ngalaksanakeun pangaluyuan ieu. Ngahasilkeun hiji papan veneer awi, cara tradisional nyaéta pikeun hiji sisi atanapi dua sisi nyaéta kulit awi, tapi ayeuna ogé tiasa ngalakukeun sababaraha hiasan dina papan awi, anjeun tiasa nempatkeun logo ageung dina papan, pola kembang anu lemes, desain pribadi, jalur warna, dewan bakal katingali béda, ieu cocog pikeun kapribadian Anjeun.

3) Dasi bungee tiasa ningkat di luhur sareng handapeun, tangtosna anjeun ogé henteu kedah ningkatkeun, tali koper tiasa dihijikeun, dina maén bari koper henteu bakal murag kana cai.

product-details-(2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami