pagebanner (2)

Serat Karbon Sup

Surfing mangrupikeun olahraga seaside anu populér, atlit anu ngagunakeun téhnik balancing ultra tinggi pikeun ngendalikeun papan sareng gelut laut, sapertos ngojay lauk di laut. Papan balapan anu saé tiasa ngantepkeun ultra dina cai langkung gancang, langkung kabébasan.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Jaga nami: Balap serat karbon SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kai + 1 lapisan karbon + 3 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di luhur + 2 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di handapeun + bérés epoxyglass tinggi.

Carbon Fiber Sup (1)
Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0.
Desain: ngarobih serat karbon dua rupa di luhur sareng handap.
Logo: layar sutra khusus LOGO.
Bébas aksésori gratis: palastik tengah 9ft fin tengah tengah
Desain gratis: urang gaduh desainer luhur di Cina sareng tiasa nyayogikeun desain gratis, atanapi anjeun tiasa ngirim kami desain file AI / file PDF board pikeun ngahasilkeun.
Anggoan: Dina papan balap, nunjukkeun lebar 25-27 inci langkung saé / dina perjalanan normal, nunjukkeun lebar 30-32 inci.
Carbon Fiber Sup (2)
Rincian bungkus: warp gelembung + karton (Irung, Tail sareng tulangan rel) + kotak karton
Karton: 1 sapotong tiasa nempatkeun 1 kotak karton.
MOQ: 30 PCS
Waktos kalungguhan: pikeun sampel ngeunaan 15 poé, séjén gumantung kana kuantitas.
Pamayaran: TT
Cara pengiriman: laut atanapi hawa

Kauntungannana kalapa

Salah sahiji papan balap serat karbon anu saé dipikacinta, ogé mangrupikeun alesan pikeun éta.

1) beurat enteng
Beurat serat karbon langkung enteng tibatan gentian kaca epoxy, di papan luncur umum beuratna 15KG per sapotong, jalma-jalma angkat ka basisir hoyong beuratna langkung enteng langkung saé.

2) Kakuatan luhur
Kakuatan serat karbon nyaéta 4 kali lipat tina serat gelas, anjeun terang, pangaruh ombak ageung pisan. Upami kakuatan papan selancar teuing handap, karusakan mékanis, éta henteu aya artos gerak, serius masih tiasa ngancem kaamanan jalma.

3) Stabilitas anu saé
Résistansi seismik serat karbon sareng stabilitasna saé, Jalma-jalma nangtung dina éta, rasana sapertos nangtung dina taneuh.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami