pagebanner (2)

Epoxy Fiberglass Sup

Ungu, mangrupikeun warna anu tiis pikeun mindahkeun, tapi kagolong kana warna anu mulya.
Héjo hampang ngagambarkeun harepan, perdamaian, kahirupan, dua warna tiis pikeun disatukan, ogé tiasa ngarancang papan lukisan semprot anu saé, kalayan bungee bodas pastina bakal ngagaduhan sakumpulan sadulur anu pikaresepeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

Ngajagaan nami: Epoxy fiberglass SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kai + 3 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di luhur + 2 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di handapeun + eposok bérés luhur.
product details (1)

Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0.
Desain: ngarobih dua raray epoxy fiberglass di luhur sareng handap.
Logo: layar sutra khusus LOGO.
Bébas aksésori gratis: 9ft palastik tunggal fin tengah + 2 sisip sisi plastik leutik dina Future / 9ft palastik tengah tengah fin + 2 sisip palastik alit dina FCS
Desain gratis: urang gaduh desainer luhur di Cina sareng tiasa nyayogikeun desain gratis, atanapi anjeun tiasa ngirim kami desain file AI / file PDF board pikeun ngahasilkeun.
Pad: ngarobih seueur jinis anu béda, ngagaduhan intan pad, yoga pad lemes, pola pad sareng Stripe pad. Pikeun papan dayung, urang bakal nganggo intan pad pikeun ngahasilkeun, sabab intan éta gaduh partikel di luhur, jalma-jalma anu nyekel kakuatan bakal langkung saé nalika nangtung.
product details (2)

Rincian bungkus: warp gelembung + karton (Irung, Tail sareng tulangan rel) + kotak karton
Karton: 1 sapotong tiasa nempatkeun 1 kotak karton.
MOQ: 30 PCS
Waktos kalungguhan: pikeun sampel ngeunaan 15 poé, séjén gumantung kana kuantitas.
Pamayaran: TT
Cara pengiriman: Laut atanapi hawa
20 ft GP wadahna: 50 lembar.
Wadah 40ft HQ: 120 lembar.
Palabuhan FOB: Ningbo

Kaunggulan Utama Kompetitif:
pesenan alit ditampi, Kualitas profesional ketat produk, jasa tepat waktos sareng efektif.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami