• pagebanner (2)

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon harga anjeun?

Dewan gaduh seueur bahan anu béda, sareng dewan gaduh seueur ukuran, hargana bénten, pls kirimkeun ka kuring, anjeun tiasa ngabales dina 24 jam

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, sadaya dewan gaduh jumlah minimum order, SUP order order minimum nyaéta 30 pcs, inflatable board minimum order order adalah 50 pcs, upami anjeun hoyong sakedik, pls kirimkeun ka kuring pananya, kuring bakal ngawalon sareng anjeun.

Naon waktos lead rata?

Numutkeun ningali jumlah dewan, sakapeung ngahasilkeun waktos nyaéta 20-45 dinten, tapi Maret- Agustus mangrupikeun usum sibuk pikeun ngahasilkeun sareng kapal kapal, waktos pangiriman bakal langkung lami, tapi urang tiasa nyobian anu pangsaéna pikeun dikirim, upami anjeun ngagaduhan sarat khusus, anjeun tiasa nyarios ka kuring

Naon jinis metode pamayaran anu anjeun tampi?

TT (setoran 30% 70% pembayaran kasaimbangan sateuacan dikirim kaluar)

Naon jaminan produkna?

Kami ngajamin bahan sareng padamel urang. Komitmen kami pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami. Sateuacan bungkus, urang gaduh guru propésional pikeun mariksa unggal bagian tina papan kalayan ati-ati, pastikeun yén dewan henteu ngagaduhan masalah pikeun ngepak.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, urang teras-terasan nganggo bungkusan ékspor anu berkualitas tinggi. Siga sirah papan, papan handapeun sareng buntut papan kami bakal nganggo katun mutiara sareng kertas kartu pikeun panangtayungan, pikeun nyingkahan papan rusak dina pengiriman.

Kumaha upami biaya desainna?

Kami gaduh desainer luhur di Cina, tiasa masihan anjeun desain dewan gratis, upami anjeun gaduh desain dewan nyalira, pls kirimkeun kuring desain dewan dina file PDF atanapi AI, urang tiasa ngadamel desain kanggo anjeun.

Hoyong damel sareng urang?