pagebanner (2)

nyetak bulu lawon SUP

Papan bulu anu warna-warni, anjeun resep?
Tambahkeun dua gandum dina tikar, papan na katingalina langkung mode?


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Produk

Jaga nami: Nyetak lawon SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kai + 1 lapisan lawon percetakan + 3 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di luhur + 2 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di handapeun + finish epoxy gloss tinggi.
Printing Cloth Sup
Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0.
Desain: ngarobih 1 raray epoxy fiberglass di luhur + 1 lawon percetakan raray di handapeun;
ngaresepkeun 1 wajah veneer awi di luhur + 1 lawon percetakan raray di handapeun;
Logo: layar sutra khusus LOGO.
Bébas aksésori gratis: 9ft palastik tunggal fin tengah + 2 sisip sisi plastik leutik dina Future / 9ft palastik tengah tengah fin + 2 sisip palastik alit dina FCS
Desain gratis: urang gaduh desainer luhur di Cina sareng tiasa nyayogikeun desain gratis, atanapi anjeun tiasa ngirim kami desain file AI / file PDF board pikeun ngahasilkeun.
Rincian bungkus: warp gelembung + karton (Irung, Tail sareng tulangan rel) + kotak karton
Karton: 1 sapotong tiasa nempatkeun 1 kotak karton.
MOQ: 30 PCS
Waktos kalungguhan: pikeun sampel ngeunaan 15 poé, séjén gumantung kana kuantitas.
Pamayaran: TT
Cara pengiriman: Laut atanapi hawa
20 ft GP wadahna: 50 lembar.
Wadah 40ft HQ: 120 lembar.
Palabuhan FOB: Ningbo

Lawon percetakan grafis: file AI atanapi file PDF anu disaluyukeun dina percetakan layar sutra. konsumén tiasa nyayogikeun atanapi urang bakal ngarancang, nalika kaén percetakan parantos réngsé, pagawé urang bakal motong ukuran anu pas sareng nutupan na dina papan, teras lem. Pikeun nyiptakeun papan kaén percetakan anu hadé, grapik definisi tinggi langkung penting.
Printing Cloth Sup2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami