pagebanner (2)

Warta

  • Bungkus dewan karat gaib

    Naha anjeun terang kumaha ngarangkep papan kembung? Sababaraha palanggan bakal nyarios "bungkus kana hiji kotak ageung sareng kirimkeun kaluar", leres, anjeun leres, éta nganggo hiji kotak anu misah, sareng bungkus papan kembung nyaéta ...
    Maca deui
  • Alesan naha urang ngahasilkeun dewan mahal

    Dina papan paddle Stand up, éta ngagaduhan seueur jinis, sapertos veneer buluh SUP, serat fiberglass SUP, serat karbon SUP dll Sareng pikeun hiji papan, anu paling penting? Penampilan anu saé, tangtosna, tiasa ...
    Maca deui
  • Bahan papan pang populerna

    Gambar 1 mangrupikeun gambar veneer awi. Gambar 2 nyaéta papan veneer awi. Papan dayung nangtung gaduh seueur bahan anu béda-béda di tengahna, éta ngagaduhan: veneer Awi, prin ...
    Maca deui
  • Naha aya bédana antara parahu kembung sareng kanu

    Parahu tiup, ngupingkeun nami na, urang sadayana terang yén ieu mangrupikeun jenis parahu kalayan metode kembung, nami ieu ogé kagolong kana istilah umum, éta kalebet: parahu karét, parahu mancing, parahu submachine sareng sababaraha parahu alit tiup anu séjén anu tiup parahu. Kapal jenis ieu tiasa dipasang ...
    Maca deui
  • Bédana surfboard sareng paddleboard

    Pikeun aranjeunna anu resep kana sagara, nangtung dina papan luncur atanapi paddleboard mangrupikeun tempat anu paling caket sareng kaéndahan sagara. Tapi anu mana tina dua olahraga ieu anu langkung ngahibur sareng masihan anjeun paling seueur pangalaman tina cai? Pangpangna, anu mana anu paling cocog pikeun anjeun? Ieu simil utama ...
    Maca deui
  • Sababaraha kanyaho ngawelah

    Sup mangrupikeun dayung anu nangtung, anu mangrupikeun olahraga luang anu kawéntar di mancanagara. Balaréa tiasa dibasajankeun dua atanapi tilu taun budak dugi ka 70 atanapi 80 taun, komo anjing piaraan anjeun. Kuring miharep anjeun bakal ngabantosan kuring milarian jawaban. Q1: upami anjeun dipasihan sapotong cai bersih, anjeun kersa gabung kana spo ...
    Maca deui