pagebanner (2)

Kayu Kertas Sup

Naha anjeun terang dewan tiasa ngadamel sisikian tina sisikian kai?
Leres, urang tiasa! Gandum kai seueur tékstur anu béda, janten hayu urang tingali sadaya detilna.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

DIPERCORNEUN KAPASILAN KAPAS KAYU KLASIK kalayan rel hideung ngajantenkeun papan ieu sapotong karya seni kanggo pamér ka sadayana réréncangan sareng kulawarga. Éta ngagaduhan 1 lapisan kertas kai di jero papan, sareng kertas kai ieu ngagaduhan seueur tékstur anu béda, anjeun tiasa milih anu pangsaéna.

Ngajagaan nami: Kertas kai SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kai + 1 lapisan kertas kai + 3 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di luhur + 2 lapisan résin Epoxy kalayan lawon fiberglass 6OZ di handapeun + finish epoxy gloss tinggi.
Wood Paper Sup2

Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasana tina 9'6 dugi ka 14'0.
Desain: ngarobih 1 kertas kai raray di luhur + 1 raray gentian kaca di handapeun;
Logo: layar sutra khusus LOGO.
Bébas aksésori gratis: 9ft palastik tunggal fin tengah + 2 sisip sisi plastik leutik dina Future / 9ft palastik tengah tengah fin + 2 sisip palastik alit dina FCS
Desain gratis: urang gaduh desainer luhur di Cina sareng tiasa nyayogikeun desain gratis, atanapi anjeun tiasa ngirim kami desain file AI / file PDF board pikeun ngahasilkeun.
Rincian bungkus: warp gelembung + karton (Irung, Tail sareng tulangan rel) + kotak karton
Karton: 1 sapotong tiasa nempatkeun 1 kotak karton.
MOQ: 30 PCS
Waktos kalungguhan: pikeun sampel ngeunaan 15 poé, séjén gumantung kana kuantitas.
Pamayaran: TT
Cara pengiriman: Laut atanapi hawa
20 ft GP wadahna: 50 lembar.
Wadah 40ft HQ: 120 lembar.
Palabuhan FOB: Ningbo

Kauntungan kertas kai: langkung novél tibatan gentian kaca epoxy, langkung mirah tibatan papan veneer awi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami